0
abhinav.singh

HI

We recently bought a few 8195 boards and after a week of heavy usage all the boards get into the below state:

=========================================================

ROM Version: 0.3

Build ToolChain Version: gcc version 4.8.3 (Realtek ASDK-4.8.3p1 Build 2003)

=========================================================
Check boot type form eFuse
SPI Initial
Image1 length: 0x0, Image Addr: 0x0
Image1 Validation Incorrect !!!
Please Re-boot and try again, or re-burn the flash image
Please Re-boot and try again, or re-burn the flash image
Please Re-boot and try again, or re-burn the flash image
Please Re-boot and try again, or re-burn the flash image
Please Re-boot and try again, or re-burn the flash image
Please Re-boot and try again, or re-burn the flash image
Please Re-boot and try again, or re-burn the flash image
Please Re-boot and try again, or re-burn the flash image
Please Re-boot and try again, or re-burn the flash image
Please Re-boot and try again, or re-burn the flash image
Please Re-boot and try again, or re-burn the flash image
Please Re-boot and try again, or re-burn the flash image
Start RESET program
Enter target_flash_init()

 

 

On rebooting the boards i jsut get the below logs:

Start RESET program
Enter target_flash_init()
!cpuclk:2
!baud:1
!delay:23
!dummy:2
CPU clock : *(0x14) = 0x21
After flash control setting : *(0x14) = 0x21
After pin sTIMEOUT !!!
main : usb disconnected
Start RESET program
Enter target_flash_init()

 

Please let me know if this is a known issue and how to fix it.

huaiyu zha 已回應